Prédio 43, Sala 4202 - campus sede da UFSM - Santa Maria
11/03/2024 08:30 - 14/03/2024 16:30
Descrição
Este será um Workshop em inglês, com entrada gratuita, a ser ministrado pelo Dr. Giancarlo Perrone, do Istituto Scienze delle Produzioni Alimentari, da Itália.
Programação
11/03- segunda-feira, 8:30-11:30
Aspergillus : ecology, taxonomy and characteristic of main toxigenic and beneficial species
12/03- terça-feira, 8:30-11:30
Penicillium : ecology, taxonomy and characteristic of main toxigenic and beneficial species
13/03- quarta-feira, 8:30-11:30
Toxigenic fungi and mycotoxins in a climate change scenario: Ecology, genomics, distribution, prediction and risk prevention
14/03- quinta-feira, 8:30-11:30
The ochratoxin A story in grapes and wine: Ecology, genomics and risk management
14/03- quinta-feira, 13:30-16:30
The importance of culture collection for biodiversity preservation and bioeconomy